top of page
Det si'r kunderne

"QuestionMark har en sikker sans for kvalitet og et særligt øje for detaljen, der passer som skræddersyet til vores forretningsidentitet og position som verdens førende leverandør af avanceret præcisions- og kvalitetsudstyr til den grafiske branche."

 

Niels Stielund, adm. direktør, Heidelberg Danmark/Sverige

"I vores samarbejde med QuestionMark fandt vi den fleksibilitet og kompetence, der kræves, så en ung virksomhed som vores kan agere hurtigt og professionelt. QuestionMark leverer en dedikeret indsats med forståelse for korte deadlines – hvilket gør dem til en optimal partner i et dynamisk miljø."

 

Stephan Martinussen, adm. direktør, MedHelp

 

"QuestionMarks koncept er ideelt for en mellemstor virksomhed som vores, der ikke har egen marketingafdeling. Vi får marketing- og reklamefolk samlet under ét tag, og det giver os den bedste kombination af strategi, kreativitet og blikfang."

 

Jens Peter Fischer, adm. direktør, Eurographic Danmark

"Vi har valgt at outsource vores marketingfunktion for at kunne skrue op og ned for volumen af vores marketingaktiveter. På den måde får vi udnyttet vores ressourcer optimalt, og opgaverne løses af et proaktivt, kvalitetsbevidst og kompetent team – med mange forskellige spidskompetencer.

 

Claus B. Nielsen, adm. direktør, Betech Seals og Codan Tech

bottom of page